Studieweek Albanese traditionele polyfonie voor zangers en koordirigenten

In augustus en september - oktober bieden we een fantastische week aan voor zangers en koordirigenten die willen kennismaken met de zangtradities in Albanië. Dit land kent een rijkgeschakeerde muzikale traditie, die je als zanger actief gaat leren kennen. Het is verbazend hoe groot de stijlverschillen zijn tussen de verschillende regio's.

In deze week krijg je vier workshops aangeboden op het gebied van de Albanese traditionele polyfonie. Daarnaast is er iedere avond (behalve de eerste avond) een concert door ensembles die hun eigen regionale polyfonie zingen.

Dit is een geweldige gelegenheid voor enthousiaste zangers en koordirigenten om kennis te maken met de rijkdom van de Albanese traditionele polyfonie. In de vier workshops ga je onder leiding van deskundige Albanese docenten de verschillende stijlen actief beoefenen.

We zorgen ervoor dat zangers en dirigenten met voldoende praktisch materiaal naar huis gaan om ook in Nederland zelf een aantal onderdelen uit dit repertoire te kunnen instuderen en uitvoeren. Dat betekent een zeer interessante uitbreiding van je repertoire!

Kijk op www.ademavia.nl voor alle informatie en boeking!