Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven zoekt voor haar opleidingstraject met ingang van het seizoen 2011/2012 een : AMV-docent m/v

Deze docent(e) moet zelfstandig in staat zijn kinderen voor het eerst bewust kennis te laten maken met muziek. Tijdens de basisopleiding Algemene Muzikale Vorming (AMV) probeert de docent de, vaak nu verborgen, muzikale eigenschappen van het kind te activeren. De belevingswereld van de leerlingen is bij dit alles het uitgangspunt. Spelenderwijs wordt ritme- en maatgevoel ontwikkeld en wordt het kind vertrouwd gemaakt met de elementaire muziekkennis. Onze AMV opleiding is bedoeld voor leerlingen vanaf 7 jaar.

De AMV-opleiding wordt verzorgd in ons eigen verenigingsgebouw aan de Rode Haan 4 te Werkhoven.

Onze toekomstige docent heeft de juiste opleiding gevolgd of rond deze op korte termijn af, is enthousiast, actief, didactisch en pedagogisch onderlegd en betrokken. Constantia biedt daar tegenover een passende vergoeding.

Voor meer informatie neemt u contact op met onze voorzitter, de heer Niels van de Leemkolk, via telefoonnummer 06-51846355. Uw reactie stuurt u voor 1 juli 2011 per e-mail aan: voorzitter@constantiawerkhoven.nl.

Meer info: www.constantiawerkhoven.nl